Translate

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο Don Rosa (ξανά) στην Ελλάδα.

  Καλησπέρα φίλοι μου. Όπως θα έχετε δει, το blog μου ασχολείται και με θέματα που αφορούν τα κόμικς, άρα δεν θα μπορούσε να λείψει από δω το συγκεκριμένο νέο. Ο Don Rosa, ο μεγάλος σχεδιαστής κόμικ με ήρωες της Disney έρχεται ξανά στην Ελλάδα!



  Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται, αλλά είχε έρθει πάλι στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια και συγκεκριμένα το 2004, όταν τον είχε καλέσει ο Τερζόπουλος για την μεγάλη γιορτή του περιοδικού "Μίκυ Μάους", αλλά και για την παρουσίαση του βραβευμένου έργου του "Ο Βίος και η Πολιτεία του Σκρούτζ Μακ Ντακ". Το συμβάν αυτό ήταν πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και γι'αυτό η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική.

  Σήμερα, μετά από 10 χρόνια, η Λέσχη Φίλων Κόμικς (ΛΕ.ΦΙ.Κ.) πήρε την πρωτοβουλία να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα σε ένα διήμερο event με πολλές πολλές εκπλήξεις που θα παρουσιαστούν αργότερα, μαζί και με το πρόγραμμα την εκδήλωσης. Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι, πως στις 14-15/4 του 2014 ο Don Rosa, ο μεγαλύτερος εν ζωή σχεδιαστής κόμικς της Disney (δυστυχώς όχι εν ενεργεία) θα είναι στην Αθήνα στα γραφεία της λέσχης, Αγ. Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι.



  Μέχρι τότε, για οτιδήποτε νεώτερο μείνετε συντονισμένοι στην Καθημερινότητα, στο επίσημο site της λέσχης (lefik.gr) και στο forum της λέσχης στο greekcomics.gr.


1 σχόλιο: